ExactSpy - Мобилен телефон GPS Tracker слободен

Блог

ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен

ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен

ExactSpy - Cell Phone Gps Tracker Free

ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен Ви овозможува да може да се види локацијата на уред на мапата или да ја добие својата GPS локација веднаш од Кориснички контролен панел.
ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен Ви овозможува да веднаш ги шпионираат своите телефон локација. Ако сакате веднаш да се види каде нивниот уред потоа едноставно влезете во вашето онлајн сметка и види точно каде што е прикажан на вклучени мапа. Покрај сите опции податоци за локацијата се целосно индивидуализира, па можете да го поставите точно колку често сакате да ја видите локацијата уредот. ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен исто така ви овозможува да ја видите GPS податоците историски па можете да видите каде телефонот патувања во текот на определен период на време. Тоа покажува GPS координати, време, адреса, accuracy value of device where Exactspy installed.

Комбинирање ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен моќен GPS СЛЕДЕЊЕ карактеристики со geofencing табла алармирање опција ви дава моќен GPS Tracker и локацијата мониторот така што веднаш може да ги задржи вашите најблиски во близина и чувајте ги безбедно. Тоа значи дека може да се погледне тековната GPS локација (во живо време) од Кориснички контролен панел (my.exactspy.com). Кликнете на копчето Земете GPS Сега за да добиете тековната GPS информации веднаш.

Внимание
За Android уреди:
Можеме да бидеме горди што ExactSpy – Мобилен телефон GPS Tracker слободен е на некои производи во целиот свет да ги пратите GPS без интернет конекција. Ние сме подобри оваа функција да биде совршен.

За iOS уреди:
Не како други производи, тој не покажува GPS индикатор икона на статусната лента на iDevice додека апликацијата е читање на GPS податоците. Тоа го спречува корисниците да се сомневаат дека постојат некои скриени производи инсталиран на нивните уред.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy