Мобилен Телефон шпион Снимање на повици

Блог

Мобилен Телефон шпион Снимање на повици

ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording

Cell Phone Spy Call Recording

ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording е во состојба да снима двете Влезни и излезни повици тивко. Сите снимки се енкриптирани на Вашиот уред и кодиран во MP3 фајл. The call recording file is uploaded using a secure channel to Exactspy server allowing you to listen it from your control panel. Овој телефонски повик фајлови снимање се енкриптирани користејќи ја вашата лозинка, така само ќе бидат во можност да ги слушаат нив.
ExactSpy allows you to remotely record calls made from or received by your target device. Ако ви треба шпион Повик рекордер или пробие somone повик за снимање, ExactSpy Најдобро е вашиот слободен избор.
Со ExactSpy можете да снимате сите повици направени или од целната телефон.
Снимање на сите дојдовни и појдовни повици
Рекорд повик или од одредени контакти само
Сите снимки се подигнати на вашиот онлајн Табла
Превземи вашите снимки или слушате директно од табла

Зошто ви е потребна ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording
Дали сте загрижени кои вашиот тинејџер ќерка прави планови со? Дали имате вработени ќе треба да го следат? Можеби вашиот брачен другар делува премногу сомнително, а вие едноставно не може да го земе повеќе. Ако сакате да се знае точно она што се рече на оние повици и кога не си тука, со ExactSpy сега може да се. Simply login to your ExactSpy Dashboard to either download or listen to any call made to or from your Target phone. Вие исто така може да снима повици само со одредени контакти доколку сакате, па дури и добиваат инстант известување кога еден од нив е поврзување.
Има многу случаи кога ќе може да се сомнева на штетни или несакано однесување дома или на работа. Со снимањето повици со ExactSpy ќе добиете потребните докази за да бидат во можност да се соочи со ситуација на конструктивен начин.
ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording ви дава комплетна контрола врз повик за снимање на целните мобилен телефон
Снимање на телефонски повици има смисла за голем број на причини. Има усогласеност, заштита од одговорност, обука, следење, и гласот на клиент повратни информации кога снимките се спојат со говор анализатор на софтвер.

Зошто е ова корисно?
Ако снимате сите ваши повици ќе бидете во можност да ги слушаат важни податоци во иднина, овој снимки може да биде корисно да се докаже некаква вистина кога некој ве демнат на пример.
Снимање на повици е користење на Куциот да се кодираат аудио во MP3 датотеки. Куца е слободен софтвер со отворен код под LGPL лиценца и може да го најдете тука: www.mp3dev.org

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy