Мобилен телефонски разговор рекордер App

Блог

Мобилен телефонски разговор рекордер App

ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App

Cell Phone Conversation Recorder App

If your target device is an iPhone or Android and you want to be able to listen to their device surroundings from the safety of your ExactSpy online account then you need to record the surroundings using ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App амбиентално-снимка функција.
– Снимање на околината на уредот без потреба од целните уред физички
– Зачувај снимањето на вашиот компјутер за лесно упатување
– Остануваат скриени на сите времиња
– Наведете го времетраењето на снимање на вас и вашиот распоред одговараат
– Преснимување од 5 минута до 1 саат за саат
Слушаат и евиденција околината на уредот од вашиот компјутер во секое време. Само кликнете на копчето Start за вашиот контролен панел (my.exactspy.com) и ќе бидете во можност да го слушнете она што се случува околу Вашиот уред веднаш. Сите аудио ќе се чуваат во MP3 фајл за да ви овозможи да ги преземете во последно време.

Зошто Вие треба да ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App
Сакате да го снимите околина но сакате да остане скриена. Исто така имате зафатен распоред на врвот на следење на некој, така што можете да направите за да бидете сигурни дека ќе остане скриена но не пропуштите нешто?

It never used to be this easy but ExactSpy understands that people are busy and do not have time to monitor someone all the time but, најважно, тие сакаат да останат скриени, а тоа е она што доведе до создавање нас ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App амбиентално-снимка функција.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy