Стане affilaliate -

Стане affilaliate

EXACTSPY- BEST MOBILE SPY APP FREE

GPS Следење Локација

Можете да ја видите локацијата на уредот на мапата или да ја добие својата GPS локација веднаш од Кориснички контролен панел.

Call Log And Record

You can track all history of calls including time, времетраењето, contact name… and record each call for you.

Track Messages

Trace messages of built-in application and trace iMessage (on iOS) even it was deleted by target users.

iphone Slider
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1

View Multimedia

Enables you to see any data such as video recorded, photo… have been saved on the target phone.

За инстант комуникација

Можете да ги пратите за социјално вмрежување апликации, како што се Whatsapp, Viber, На членот Yahoo Messenger, Фејсбук, Skype ...

Browser History

Track the history of websites visited from devices. Забрани Што веб-сајтови не сакате целните корисници да ја посетите.

How to become a distributor of ExactSpy products?

Соработуваат со нас - Стани exactspy дистрибутер во вашата земја

Have our ExactSpy service served you well? Дали сакате да соработуваат со нас и да заработи пари од станува exactspy дистрибутер во вашата земја? Можете да дознаете како да станете наш exactspy дистрибутер со оваа форма. Тоа е многу лесно и едноставно. На пример, имавме дистрибутер во Франција тоа е spyxxx.fr (Сега тој не е наш дистрибутер повеќе поради некои причини). Тој може да заработи $10 000 секој месец . Ако имате интерес, не двоумете се да контактирате со нас преку е-мејл, па можеме да разговараме повеќе. Thank you for your time and for choosing ExactSpy.

За да добиете повеќе информации за оваа програма, ве молиме Контакт ни.

Кликнете овој линк да стане exactspy дистрибутер сега.
Посета тука за сите ресурси на exactspy.

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy