Bakal Kaya Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones ?

Blog

Bakal Kaya Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones ?

Bakal Kaya Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones ?

Apps For Tracking Mobile Phones

Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones

exactspy punika anjog perusahaan ing nyediakake ndelok lunak gratis kanggo piranti seluler. Minangka telpon Spy app free, exactspy-Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones punika aplikasi sing mbayar kanggo spying ing sembarang telpon lan nelusuri log. Ndelok telpon iku aplikasi apik, nanging wong-wong wis kacarita masalah instalasi alon utawa Processing saka app ing telpon, kang ora bab hak piranti lunak mobile spying.

Ranges Wide Layanan

Ana macem-macem pribadi spying dhuwur lan sampeyan bisa njaluk layanan iki dening mbayar jumlah nominal karo exactspy-Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones. exactspy-Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones nawakake sawetara saka sudhut layanan kanggo ngawasi lan nelusuri panggilan telpon lan pesen. Aplikasi piranti lunak iki bisa Stealth, supaya pangguna mobile ora teka ngerti sing lagi kang spied.

Free lunak apps ora tanggung jawab yen padha kantun metu log, nanging gedhe-gedhe sing mbayar migunani ing pangertèn iki. Sampeyan bisa njaluk telpon spied karo surety lengkap lan padha bakal tanggel jawab kanggo maksud apa Urut saka bedho ing log. Sampeyan bisa malah hubungi customer layanan departemen sing, yen sampeyan duwe masalah gegayutan Jeksa Agung bisa ngetokake sembarang. Padha bakal mutusake masalah sembarang Urut saka masalah lan mimpin sampeyan menyang solusi paling apik. Apa sampeyan duwe piranti iPhone utawa Android basis, spying bisa ing platform sembarang.

Track cell phone location online

Lacak lokasi telpon sel online

Apa sampeyan mung perlu dilakoni kanggo:
1. Menyang exactspy kang web-Situs lan tuku software.
2. Ngundhuh aplikasi menyang telpon sing pengin kanggo ngawasi.
3. Ndeleng data telpon saka sembarang piranti sing nduweni sambungan Internet.

exactspy Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones – Ikhtisar exactspy
A jumlah apik saka fungsi sing ana karo app Cellphone Spy
1. Ngawasi Global Positioning System Lokasi
exactspy bisa diset kanggo trek lokasi GPS pandhu arah saka masing-masing fokus ing ponsel. Njaluk ngerti yen putra iki nang kono wis mestine dadi utawa yen pegawe punika saestu ing jam lalu lintas.
2. Pesan lagu sms
Iki ponsel mriksa aplikasi ngijini sampeyan maca kabeh pesen teks isi lan informasi multimedia dikirim utawa ditampa karo konsumen telpon adil. Iki diwenehi kanggo cepet looking ing sanajan pambusakan.
3. Tansah mripat ing telepon
exactspy ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh panggilan mlebu / outbound nggunakake sing duration lan tandha wektu. Uga, portabel tetep nglacak software bisa disetel menyang telpon sajarah dimaksudaké kanggo utawa saka macem-macem wis disetel. Sampeyan ora bakal klalen Luwih!
– Spy telpon
– Telpon Rekaman
4. Ngawasi Internet Gunakake
Ndeleng kabeh URL mandegake ing dening konsumen ing browser web ponsel. Miturut abrik sing sejarah browsing, mriksa apa lagi nganti online.
5. Nyegat Reserve
Mriksa saben nggawe kontak karo ngetik menyang deal telpon karo cadangan lan tetep nglacak trek saben fungsi tunggal saka jadwal telpon.
6. Maca cepet Email
Gunakake iki ciri kanggo laporan kegiatan saka Skype, iMessage lan WhatsApp Viber lan olahpesen layanan profesional Applied kanggo telpon calon. Ngawasi Social Media wuwus lan sinau carane biasane lan apa fokus ing customer ponsel ngirim pesen teks bab.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Bahan bakar Spy
– Spy KIK
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Sekitar Saving utawa Reside Swara
Pay manungsa waé, lan laporan sekitar ponsel.
8. View Multi-media File
Iki program keamanan software portable ngijini sampeyan kanggo ndeleng video lan foto sing wadi ing telpon goal sel. Saben wektu anak utawa personil data video sing cocog utawa wis foto nggunakake sing kamera digital ponsel, bakal cepet diunggahaké kanggo akun exactspy.
9. Remot Control
Karo sel telpon mung kang kerep ilang dicolong utawa, informasi perampokan iki njupuk banget umum. Miturut mbatalake mbusak target data telpon utawa Ngunci piranti, sampeyan wis nggawe manawa data pribadhi ora tiba menyang tangan salah.
10. Netepke Ini
Iku bisa kanggo nggawe iki aplikasi Cellphone tracking kanggo generate ing ambane pasinaon ing adil telephone nggunakake. Yen sampeyan perlu kanggo ngontrol lan trek akeh sel telpon sekaligus, nggunakake fitur iki.
exactspy, iku pancene aplikasi mobile digawe kanggo perusahaan lan ibu lan rama. Iku kalebu wewaler utama: "exactspy digawe kanggo ngawasi staf Anda, anak-anak atau orang lain karo telpon seluler utawa sel telpon sing sampeyan mung pribadhi utawa duwe wewenang cocok kanggo ngawasi.
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku murah rega aplikasi Spy, ing kontras kanggo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Bakal Kaya Aplikasi Kanggo nelusuri Mobile Phones ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy