Punapa panjenengan kersa Aplikasi Kanggo hacking iPhone ?

Blog

Punapa panjenengan kersa Aplikasi Kanggo hacking iPhone ?

Punapa panjenengan kersa Aplikasi Kanggo hacking iPhone ?

Apps For Hacking iPhone

Aplikasi Kanggo hacking iPhone

Nelusuri iPhone punika tau supaya gampang sadurunge arang-arang. Jailbreak perlu kanggo saben iPhone kanggo njaluk nelusuri lunak iku. exactspy iku website paling apik kanggo njupuk solusi spying seluler piranti. Nawakake panjenengan sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngawasi lan nelusuri sembarang piranti seluler. Sampeyan mung perlu akses fisik liwat seluler kanggo ngundhuh app invisibly lan bakal miwiti nelusuri ing proses didhelikake. Pangguna seluler bakal Tukang ngerti sing sing seluler dilacak utawa spied.

Lacak iPhone karo exactspy-Aplikasi Kanggo hacking iPhone

Mobile spying wis tak makna anyar karo exactspy-Aplikasi Kanggo hacking iPhone. Iki nawakake kowe kabeh sampeyan bisa malah mikir bab spying. iPhone ranging punika saestu ora gampang amarga lunak Highly canggih digunakake ing Apple Mobil. Nanging, jailbreaking telpon lan ngelajengaken karo sawijining ranging gampang banget kanthi dhuwur mburi exactspy-Aplikasi Kanggo hacking iPhone. Fungsi sing sanget prasaja lan sampeyan bisa weruh sawijining berkas liwat user grapyak pangolahan.

Situs web exactspy menehi kabèh informasi bab proses spying lan reregan. Didhelikake ranging bisa rampung liwat mbayar lunak app lan sampeyan ora atine anggota iki jumlah kanggo njupuk kabeh informasi kanggo maksud apa iPhone. Nerangake karo fitur kuat, kang ora perlu akeh wektu kanggo miwiti. Mung siji wayahe kanggo instalasi sampeyan bakal rampung. Malah yen sampeyan wis ilang telpon, sampeyan bisa nglacak iku, yen app iki wis diinstal ing.

iPhone apps for hackers

iPhone apps for hackers

Apa sampeyan mung perlu dilakoni kanggo:
1. Menyang exactspy kang web-Situs lan tuku software.
2. Ngundhuh aplikasi menyang telpon sing pengin kanggo ngawasi.
3. Ndeleng data telpon saka sembarang piranti sing nduweni sambungan Internet.

exactspy-Aplikasi Kanggo hacking iPhone – Ikhtisar exactspy
A jumlah apik saka fungsi sing ana karo app Cellphone Spy
1. Ngawasi Global Positioning System Lokasi
exactspy bisa diset kanggo trek lokasi GPS pandhu arah saka masing-masing fokus ing ponsel. Njaluk ngerti yen putra iki nang kono wis mestine dadi utawa yen pegawe punika saestu ing jam lalu lintas.
2. Pesan lagu sms
Iki ponsel mriksa aplikasi ngijini sampeyan maca kabeh pesen teks isi lan informasi multimedia dikirim utawa ditampa karo konsumen telpon adil. Iki diwenehi kanggo cepet looking ing sanajan pambusakan.
3. Tansah mripat ing telepon
exactspy ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh panggilan mlebu / outbound nggunakake sing duration lan tandha wektu. Uga, portabel tetep nglacak software bisa disetel menyang telpon sajarah dimaksudaké kanggo utawa saka macem-macem wis disetel. Sampeyan ora bakal klalen Luwih!
– Spy telpon
– Telpon Rekaman
4. Ngawasi Internet Gunakake
Ndeleng kabeh URL mandegake ing dening konsumen ing browser web ponsel. Miturut abrik sing sejarah browsing, mriksa apa lagi nganti online.
5. Nyegat Reserve
Mriksa saben nggawe kontak karo ngetik menyang deal telpon karo cadangan lan tetep nglacak trek saben fungsi tunggal saka jadwal telpon.
6. Maca cepet Email
Gunakake iki ciri kanggo laporan kegiatan saka Skype, iMessage lan WhatsApp Viber lan olahpesen layanan profesional Applied kanggo telpon calon. Ngawasi Social Media wuwus lan sinau carane biasane lan apa fokus ing customer ponsel ngirim pesen teks bab.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Bahan bakar Spy
– Spy KIK
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Sekitar Saving utawa Reside Swara
Pay manungsa waé, lan laporan sekitar ponsel.
8. View Multi-media File
Iki program keamanan software portable ngijini sampeyan kanggo ndeleng video lan foto sing wadi ing telpon goal sel. Saben wektu anak utawa personil data video sing cocog utawa wis foto nggunakake sing kamera digital ponsel, bakal cepet diunggahaké kanggo akun exactspy.
9. Remot Control
Karo sel telpon mung kang kerep ilang dicolong utawa, informasi perampokan iki njupuk banget umum. Miturut mbatalake mbusak target data telpon utawa Ngunci piranti, sampeyan wis nggawe manawa data pribadhi ora tiba menyang tangan salah.
10. Netepke Ini
Iku bisa kanggo nggawe iki aplikasi Cellphone tracking kanggo generate ing ambane pasinaon ing adil telephone nggunakake. Yen sampeyan perlu kanggo ngontrol lan trek akeh sel telpon sekaligus, nggunakake fitur iki.
exactspy, iku pancene aplikasi mobile digawe kanggo perusahaan lan ibu lan rama. Iku kalebu wewaler utama: "exactspy digawe kanggo ngawasi staf Anda, anak-anak atau orang lain karo telpon seluler utawa sel telpon sing sampeyan mung pribadhi utawa duwe wewenang cocok kanggo ngawasi.
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku murah rega aplikasi Spy, ing kontras kanggo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Punapa panjenengan kersa Aplikasi Kanggo hacking iPhone ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy