Trek Cell telpon Browsing Sajarah

Blog

Trek Cell telpon Browsing Sajarah

Trek Cell telpon Browsing Sajarah

Track Cell Phone Browsing History

ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History log kabeh user alamat website dibukak karo telpon browser. Sampeyan bakal bisa kanggo ndeleng yen wong wis ndeleng soko padha ora bisa ngirim dideleng!
ExactSpy ngijini sampeyan kanggo trek kabeh Sajarah web saka browser web lan Target telpon iPhone utawa Android.
Ndeleng kabeh situs web sing dibukak
Njaluk bantuan wektu lan tanggal saben riko
Kabeh URL iku diunggah menyang Dashboard akun online; klik kanggo ngunjungi samubarang mau

Napa Butuh iki fitur
Aja sampeyan kudu nyimpen mripat ing situs apa web anak sing ngunjungi? Wonder yen karyawan sing mbuwang wektu ing non-karya related? Utawa mbok menawa sampeyan duwe partner sing sneaking watara ing situs gendakan pribadi. ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History ngijini sampeyan kanggo nyimpen nganti tanggal ing aktivitas browsing web kabeh Target pangguna kang. Waca URL saben uploaded menyang Dashboard online, lan klik saben URL kanggo ngunjungi langsung. Tegese kabeh kedhaftar URL diketik ing browser bakal dilacak lan ngirim meneng kanggo website supaya kowé weruh apa iku. Supaya sampeyan bisa ngawasi aktivitas internet (URL) on what devices you installed Exactspy.
Kanthi ExactSpy aplikasi, sampeyan bisa ngawasi situs web sing dicekel utawa karyawan sing ngunjungi saka Smartphone. Kita lunak mbantu kanggo ngawasi sembarang kegiatan ing seluler akses Internet obyek sing arep track. Lan kanggo bantuan kanthi nemokake para rawuh Panjenengan.
.
Miturut ngawasi dibukak kaca web, sampeyan bakal nemokake jawaban kanggo pitakonan ndhuwur. Sampeyan banjur bisa milih apa sel telpon perlu kontrol Parental. Ngerteni apa karyawan Panjenengan nggunakake Smartphone perusahaan mung kanggo tujuan bisnis utawa uga kanggo surfing internet.

ExactSpy-Track Cell Phone Browsing History njamin keamanan lengkap data smartphone. Ora ana siji nanging sampeyan bakal duwe akses kanggo Area Private Panjenengan. Liyane, aplikasi ngawasi ponsel temen kalacak. Ana ora lambang utawa jenis liyane presentation visual ing dhaptar aplikasi kanggo suggest aktivitas ngawasi. Ana ora ana cara kanggo ndeteksi ing piranti target.

Kawigatèné
Kanggo Android piranti:
Nanging ndhukung dibangun ing browser (gumantung pabrik, contone Chrome browser).
Kanggo iOS Piranti:
Nanging ndhukung Safari browser mung.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy