Katentuan Pangginaan supados langkung / Legal -

Katentuan Pangginaan supados langkung / Legal

EXACTSPY- BEST MOBILE SPY APP FREE

GPS nelusuri Lokasi

Sampeyan bisa ndeleng lokasi piranti ing peta utawa bisa njaluk sawijining lokasi GPS langsung saka user kontrol panel.

Call Log And Record

You can track all history of calls including time, dadi, contact name… and record each call for you.

Track Messages

Trace messages of built-in application and trace iMessage (on iOS) even it was deleted by target users.

iphone Slider
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1
  • App Slide 1

View Multimedia

Enables you to see any data such as video recorded, photo… have been saved on the target phone.

Cepet utusan

Sampeyan bisa nglacak apps jejaring sosial kayata Whatsapp Di, Viber, Yahoo Messenger, Facebook, Skype ...

Browser History

Track the history of websites visited from devices. Pemblokiran apa situs web sing kabotan target kedhaftar kanggo ngunjungi.

Artikel 1 - Scope.

Kondisi umum sale aplikasi istimewa kanggo kita website. Sapa ngunjungi utawa nggawe tuku liwat situs ngakoni gadhah kemampuan kanggo aplikasi kondisi diterangake ing ngisor iki, sing saka legal umur lan ora ing sangisore guardianship.

Sampeyan ngakoni Duwe maca syarat lan kahanan sadurunge manggonke ing urutan. Manggonke supaya gawe katut sing kebak unconditionally lan syarat lan kahanan. Ora kontrak saka Advertisement antarane customer lan kita mung minangka saka pamukiman supaya kita. Sing acceptance bakal dianggep lengkap lan bakal dianggep wis èfèktif disampekno ing wektu warta dening kita email mratelakke sing urutan iki mlebukake

Artikel 2 - Ngganti Ketentuan Sale.

Kita bisa ngowahi iki Katentuan Pangginaan supados langkung ing sembarang wektu, tundhuk modifikasi katon ing kita Situs. Sampeyan Mulane menehi saran kanggo deleng ajeg kanggo versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados langkung permanen kene.

Artikel 3 - Command.

Sadurunge nindakake, please Wigati gambaran saka produk sampeyan pengin tuku. Nanging, yen ing éwadéné kita produk vigilance mbuktekaken ora ana guna sawise urutan, kita nganggep ora hukuman. Data direkam dening website akehe bukti saka urutan. Data direkam dening sistem pembayaran ngebentuk bukti financial transaksi.

Artikel 4 - Price.

Kita cadangan hak kanggo ngganti prices ing sembarang wektu tanpa kabar.

Artikel 5 - Pembayaran.

Pembayaran saka urutan kabeh kudu digawe nalika nindakake dening bakul. Ing wektu, pembayaran ora bisa dianggep minangka interim. Kanggo nyetel pesenan, panuku wis kabeh liya pembayaran diarani ing wangun pesenan. Panuku njamin sing prodhuk wis ijin needed kanggo nggunakake cara pembayaran kang milih, nalika ngrekam supaya tuku.

Ing exactspy.com cadangan hak kanggo nundha utawa mbatalake sembarang tumata lan / utawa layang, irrespective sing alam lan tingkat kinerja, kanggo non-pembayaran samubarang jumlah kebayar bakul, utawa kedadean pembayaran.

Artikel 6 - Penafian.

exactspy ora bisa dianakaké tanggung jawab kanggo maksud apa langsung utawa ora langsung kang bisa njedhul saka tuku produk. Total utawa sebagean kasekengan nggunakake produk, sebagéyan amarga incompatibility saka peralatan ora bisa dikenani hukuman exactspy utawa menehi munggah kanggo maksud apa rugi utawa mbalekake.

Hypertext pranala menyang situs liyane. exactspy disclaims sembarang hukuman ing kasus ing endi isi situs iki nglanggar hukum lan angger.

Ing watesan saka apa wis dileksanakake déning hukum, perusahaan nyedhiyakake exactspy, exactspy.COM situs lan isi ing "minangka" lan ndadekake ora perwakilan utawa menehi ora njamin babar pisan, kawetu utawa ora kawetu gegayutan karo sawijining operasi utawa isi.

Kabeh informasi kalebu bab kasedhiyan lan aturan produk ing situs exactspy statements ora duwe rega perjanjen.

Ing Kajaba iku exactspy ora makili, utawa njamin yen informasi diakses liwat situs exactspy.COM punika akurat, lengkap utawa saiki.

Artikel 7 - Technical layanan.

exactspy ora duwe layanan technical produk didol ing Situs. Produk sing ana karo instruction manuals ing Perancis ing prodhuk lan / utawa Inggris.

Artikel 8 - Ditrapake hukum.

Kontrak punika yaiku subyek hukum. Basa document iki Prancis. Ing cilik saka regejegan pengadilan Negara Perancis bakal hak ukum.

Artikel 9 - Claims.

Kanggo kabeh keluhan Hubungi kita

Artikel 10 - MMS ngirim.

Sesuai karo hukum negara tartamtu, sampeyan setuju kanggo ngirim pesen MMS ngemot spyware menyang panggonan sah dening negara panularan. Sembarang nyoba kanggo ngirim negara kang aturan ora ngidini operasi iki (nimbang kasunyatan ngirim spyware iki tanpa kawruh saka wong) bisa kasil legal tumindak marang kowe dening panampa.

Artikel 11 - Pangeling

Lunak exactspy didol kanggo perusahaan utawa individu sing duwe telpon seluler kang padha pengin kanggo ngontrol sing nggunakake.

Iki panggunaan wis dileksanakake mung insofar minangka wis conducted ing sesuai karo hukum ing pasukan ing negara ing bab privasi liyane.

Iku tanggung jawab saka panganggo saka exactspy lunak kanggo verifikasi sing nggunakake subyek kanggo kabeh ditrapake ing negara lan siji kang piranti lunak digunakake.

Ing tartamtu, iku ingkang boten pareng kanggo nggunakake kanggo tujuan diterangake minangka laku nasar, Unbeknownst kanggo wong nggunakake telpon.

Miturut ngundhuh lan nginstall software ing telpon exactspy, sampeyan setuju duwe seluler lan sing menehi kontrak karo operator seluler ing jeneng.

Iku ora cukup kanggo dadi wadhah mung langganan utawa mung pemilik saka mobile. Sampeyan uga ngakoni yen nggunakake sampeyan wis nggawe ora ing kabeh nggatheake ing sesuai karo hukum ing pasukan ing negara lan negara ngendi kang bisa utawa bakal digunakake.

Simpen SMS, ngrungokake obrolan, nemokake posisi aktivitas obah sing dilarang yen lagi dileksanakake ing telpon gadhahanipun kanggo wong liyane utawa èntitas / utawa wong sing nggunakake telpon karo exactspy:
– Ora duwe kemampuan kanggo mateni piranti lunak
– Ora informed nulis fitur piranti lunak
– Sing persetujuan kanggo sawijining nggunakake durung diwenehi cetha ing nulis lan uga unconstrained lan sengaja.

Ngendi iki pranata ora dijupuk, wong utawa entitas melu iki aktivitas ngenali sawijining kaluputan ing nglanggar privasi liyane.

Bakal punishable minangka pidana kode negara bakal nemtokake subyek.

exactspy lan Pedagang nganggep ora hukuman lan ora tanggung jawab kanggo maksud apa nyalahi panggunaan lan / utawa karusakan disababaké déning piranti lunak utawa sawijining produk. Iki pangguna pungkasan sing njupuk tanggung jawab kanggo ngormati kabeh hukum marang negara panggonan lan sing kang software bisa digunakake exactspy. Miturut mundhut lan ngundhuh piranti lunak exactspy, sampeyan setuju ngarep.

Sampeyan ana ing angger-anggering Toret

Insofar minangka telpon lan langganan kanggo operator seluler diduweni dening individu - wakil legal, wali, etc. - Utawa entitas (perusahaan, hubungan, organisasi, etc ..) Iki informed lan setuju nulis, tanpa katemton apa compulsion punapa, kang obahe lan telpon telephone, SMS lan E-layang bisa dikenal dening perusahaan, nggunakake piranti lunak legal.

Punika Nanging Highly dianjurake kanggo mriksa karo tenan hukum yen ora ana alangan liyane nimbang ing bab hukum ing pasukan ing negara kanggo nggunakake piranti lunak.

Iki pancegahan dijupuk, sampeyan bakal bungah kanggo Ngapikake produktivitas saka tim lan konsistensi saka pesen lan komunikasi dikirim menyang partners pelanggan lan Penyetor.

Ing cilik saka kulawarga, saka kasunyatan sing biyung utawa nduweni utawa co-pamilik saka sing duwe telpon seluler utawa duwe peserta saka langganan karo operator seluler, yen anak rawuh umur utawa yen iku utama nanging setuju bakal bener ing nulis sing telpon telephone, SMS lan E-layang bisa mirengke lan maca ing sesuai karo hukum negara, bener duwe hak kanggo duwe manfaat kesempatan ana dening exactspy utamané ing babak saka anak pangayoman saka beboyo kayata panganiaya ing sekolah, racketeering, obatan, pedophilia, kanggo sebutno mung paling publicized.

Sampeyan ilegal

Nanging, iku ora legal kanggo Spy. Ngrungokake Telephone obrolan tanpa wewenang, ing telpon gadhahanipun kanggo wong liya, Unbeknownst kanggo wong, tindakake obahe, nyegat pesen kang teks, etc.

Sampeyan ngakoni Duwe maca ukara apik kalbu. Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan, hubungi kita liwat kita wangun kontak..

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy