Mbalekaken privasi -

Mbalekaken privasi

Mbalekaken privasi

This policy governs your purchase of ExactSpy – the smartphone monitoring application. Mangga maca kanthi teliti sadurunge pagawean pungkasan supaya minangka mranata metu hak ing hubungan kanggo tetukon, kalebu watesan wigati lan exclusions. Panjenengan panggonan seko saka supaya ngebentuk persetujuan Panjenengan sing supaya diatur dening privasi iki.

Yen sampeyan ora sacara kebak wareg karo tuku saka piranti lunak lan layanan, sampeyan bisa njaluk dhuwit bali marang syarat-syarat lan kondisi kasebut ing ngisor iki. Nanging, kita pracaya sing paling pembayaran maneh bisa nyingkiri yen sampeyan njaluk bantuan profesional saka kita ahli.

Mbalekaken Ketentuan

Subyek iki Privasi mbalekaken kahanan, sampeyan bisa layak kanggo nampa mbalekaken lengkap ing 5 dina iki dina tuku kasedhiya alasan Panjenengan ora mbantah karo kahanan Privasi mbalekaken.

Ora mbalekaken bakal kasedhiya sawise wektu iki mbalekaken liwat.

Aku ora ngetokake pembayaran maneh kanggo mung ngganti atine. Yen sampeyan nemu masalah karo technical kita dibutuhake, kita bakal bisa karo sampeyan kanggo mutusake masalah masalah iki ing proses pas wektune. Yen masalah iki ora bisa mantun, sampeyan bakal nampa mbalekaken yen lunak wis buktiaken risak. Kita cadangan hak kanggo mbalekaken supaya nyetop lan dhukungan lan layanan yen sampeyan anceman kita utawa nemtokake kita nggunakake layanan diolehake tujuan.

Ora pembayaran maneh bakal ditanggepi marang customer sing salah siji Tukang utawa sungkan kanggo jailbreak sing iPhone iPad lan / utawa. Ing iOS instalasi guide kaca situs iki cetha negesake yen kabeh iPhones lan / utawa iPads kudu jailbroken sadurunge kanggo instalasi lan uga, ing titik tuku, customer setuju iki requirement.

Yen customer tumbas piranti lunak lan ora duwe tanpo wates akses (kalebu kunci, passcodes, etc) kanggo telpon bakal teliti, kita ora tanggung jawab kanggo pembayaran maneh amarga kahanan.

Yen pangguna target telpon ngganti kang operator lan iki nyebabake mundhut sebagean utawa lengkap internet panyambungan, updates OS or restoring to factory settings and consequently incorrect ExactSpy functioning, ora pembayaran maneh bakal ditanggepi uga.

Sembarang customer sing ngaku padha digawe tuku ing kesalahan utawa kirim fraudulent informasi bakal mbayar denda sing hak sembarang mbalekaken lan bakal dianakaké tanggung jawab kanggo kabeh biaya kanggo transaksi. Monggo weruh yen ngetik anyar langganan tagihan siklus, pembayaran maneh ora bakal diwènèhaké kanggo periode wektu anyar.

All refund requests must be submitted to our Customer Help team at support@exactspy.com.

Kanggo kabeh pesenan sing diselehake ing status Sengketa, sampeyan duwe 14 dina wektu kanggo mutusake masalah karo kahanan kita Team Customer Support. Yen gagal kanggo nyedhiyani informasi required utawa saran ing wektu kasedhiya, regejegan bakal dibatalake lan ora mbalekaken bakal bisa sesampunipun..

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy