Rekam Aplikasi Panggunan

Blog

Rekam Aplikasi Panggunan

Tampilan Aplikasi riwayat panggunaan

Record Apps usage

 

Yen piranti target penerbitan iPhone, Android lan pengin ndeleng apa lunak kegiatan lan ngerti persis apa padha nginstal, nalika, and when they remove it then Exactspy and its ability to spy on their phone software activity is exactly what you need.
Weruh dhaptar lengkap kabeh lunak diinstal
Waca lunak tanggal iki diinstal
Waca jeneng lunak diinstal
Waca versi piranti lunak nomer
Ndeleng ukuran lunak berkas
Waca lambang lunak
Weruh yen lunak wis dibukak
Weruh yen lunak wis ditutup
Weruh yen lunak sampun mencabut
Napa Butuh kanggo Spy Sing telpon Software kegiatan
Ana ewu paket piranti lunak kanggo telpon ing pasar iki dina. Sawetara migunani lan liya ora. If you are concerned about someone in your life spending too much time on their phone inappropriately then using Exactspy phone software activity spying feature you can get full access to a complete overview of how they are using their phone. Sampeyan bisa ndeleng persis apa padha nginstal lan wis mlaku lan nalika. You can even use Exactspy phone software activity spying feature to diagnose their phone if it is beginning to run slow. Mung njupuk dipikir ing mlaku aplikasi lan nalika padha diinstal. Only Exactspy gives you this level of detail so if you want to know exactly what software they have on their phone and how they are using it then allow Exactspy and its phone software activity spying feature to provide the answers for you.
Kawigatèné
Kanggo piranti Android:
Supaya adoh kita sementara mungkasi fitur saka aplikasi riwayat panggunaan ing piranti Android amarga guwakan kakehan baterei ing piranti target. Ing grombolan iki kita mung nampilake dhaptar aplikasi sing diinstal ing piranti sing lan kita kudu kemampuan kanggo mblokir apa aplikasi sing pengin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy