QUICK WISATA

QUICK WISATA

Cepet Tour

How ExactSpy Phone Spy App Works?

Tetep mripat ing wong misale jek dadi painstakingly hard proyek, ora iku? Yen wanted kanggo ngawasi wong, sampeyan badhe paling mbokmenawa apa salah siji bab ing ngisor iki:

Splurge ing larang ndjogo peralatan
Nyewa larang regane pribadi selidik
Tindakake mau watara
Pindhah liwat sing kuwi
Takon kanca
But you know these methods would cost too much and take too long with no guarantee of results…

Utawa sampeyan bisa mung njupuk telpon sèl lan pindhah liwat sing ngerti sing telpon panggonan paling kamungkinan kanggo nggoleki kabeh informasi sing perlu.

Nanging sampeyan ngerti sing sacoro prakteke mokal kanggo nindakake.

Uga, ora maneh. With ExactSpy, paling kuat sel telpon lunak Spy, sampeyan bisa ngawasi telpon mbatalake lan Stealth, ing menit lan ing biaya saka tuwung saka warung dina!

Iku Piandel? Aja, iku mung apik tenan teknologi kene cara kerjane:

1. Carane njaluk Diwiwiti

The first thing you need to do is make sure that ExactSpy works on the phone you want to monitor. ExactSpy works on all versions of Android, iOS and on all networks. You can go to our Compatible Phones page to have a look at a list of all phones that ExactSpy works on.

Once you know that the phone you want to monitor is compatible with ExactSpy, sampeyan bisa mung ngrampungake proses tuku. Find out how by checking out the How to Buy ExactSpy page.

After buying a ExactSpy subscription, sampeyan kudu nginstal menyang telpon sing pengin kanggo ngawasi. You can find out about the simple installation process by going to the How to Install ExactSpy page.

2. Cara kerjane

After installing ExactSpy, data telpon kabeh wis diunggahaké dhateng kita server. Butuh kira-kira 30 menit pisanan. Sawise, data nganyari anyar wis diunggahaké ing wektu nyata.

Setelan kabeh lan pilihan, along with the target phone’s data is saved on the ExactSpy Server. Dikumpulake kabeh data saka telpon target lan unggahan iku sanalika sembarang kegiatan telpon anyar njupuk Panggonan.

Kabeh data ngawasi, karo log lan rincian, bisa diakses sembarang wektu sandi ngangkut barang menyang area anggota.

3. Carane ngontrol

Sampeyan bisa ngirim printah area anggota kanggo ngontrol telpon target, kayata serep lan ngilangke tanggal telpon, aplikasi ngaso.
All your desired settings and preferences are then recorded into ExactSpy Servers order to perform in accodance with your given command.

Server maneh langsung printah kanggo telpon target kanggo execution.

4. Cepet Tour

ExactSpy does it better than the rest! You can even send a command from ExactSpy to the target phone and operate the phone remotely

Login to ExactSpy:

Login to ExactSpy to access all the monitored data. Ketik jeneng pangguna lan sandhi lan klik 'tandha ing' terus.

Dashboard:

Dashboard marang tab kanggo telpon Log, SMS Log, Email, Geo Lokasi etc. diantrekake ing sisih kiwa layar. Saben tab ngandhut data nyawang nganti teliti diunggahaké saka telpon pranala menyang fitur sing cocog.

Nelpon Log:

Kanthi ngeklik ing telpon Log, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh cathetan telpon, karo jeneng kontak, nomer lan rincian liyane.

SMS Log:

Kanthi ngeklik ing 'SMS Log', sampeyan bisa ndeleng kabeh cathetan teks marang pangirim lan jeneng panrima kang, bebarengan karo tanggal / wektu.

Email Log:

Sampeyan bisa ndeleng kabeh pesen email karo subyek, alamat email, tanggal / wektu lan ukuran lan uga weruh yen ana apa lampiran bebarengan karo email.

Contacts:

Dhaptar kontak marang kabeh kontak sing disimpen ing telpon target karo jeneng, nomer, alamat email(punika) lan nomer tambahan, yen

Bookmarks:

Saben ditengeri situs web utawa kaca web ing target kang browser telpon bisa viewed karo ngunjungi rincian.

Browsing Sajarah:

Sampeyan bisa ngakses kabeh browsing Internet Sajarah karo URL dibukak karo tanggal lan nomer kunjungan kasebut marang saben entri.

Recorded Calls:

Bagean iki ngandhut kabeh panggilan direkam nganggo katrangan kanggo saben telpon digawe utawa ditampa ing telpon teliti.

Appointments:

Sampeyan bisa ndeleng kabeh janjian lan rincian digawe dening target ing bagean iki.

Foto:

Sampeyan bisa ndeleng kabeh foto sing disimpen ing telpon target ing wangun cilik. Sawise sampeyan klik ing dipilih gambar, bakal mbukak minangka foto lengkap-ukuran.

Video:

Kene, sampeyan bisa ndeleng kabeh file video diunggahaké saka telpon teliti.

Music:

Kabeh file musik sing disimpen ing target telpon sing diunggahaké kene.

Geo Lokasi:

Saiki Geo Lokasi target telpon bisa katon ing Saliyane sajarah lokasi GPS.

Geo Tracking:

Panjenengan bisa mriksa metu kabeh Sajarah lokasi, kalebu alamat lan rincian liyane target. Kabeh lokasi dibukak sing nemokake anane ing web peta.

iMessage Chat:

Kene sampeyan bisa ndeleng kabeh obrolan chatting kedados ing iPhone Chat iMessage

Triggers Contacts:

Kene, sampeyan nambah kabeh pemicu kontak lan aktif / deactive kontak, gumantung ing requirement.

Pemicu SMS lan memicu Email:

Sampeyan bisa nambah pemicu words for SMS, email lan alamat email kene lan aktif / mateni wong, gumantung ing requirement.

Remot Control:

Sampeyan bisa menehi macem-macem printah kanggo telpon target saka bagean iki. Ing kasus, fitur-fitur iki ora bisa, sampeyan bisa ngirim printah SMS menyang piranti nyawang nganti teliti kanggo nindakake fungsi.

Account:

Akun njogo data kanggo profil panganggo. Sampeyan bisa kanthi gampang ngganti informasi saka bagean iki kanthi ngeklik ing 'sunting'.

Customer Support:

Ing cilik saka sembarang pitakon utawa technical pitulungan, mung tiket utawa nulis pitakonan Panjenengan ing papan tartamtu..

arrow

Easy Logger App

Choose your Package and Pay it

  • You should purchase a licence to get all features are available on ExactSpy at:

Tuku Saiki

  • ExactSpy get all information for you. You can see online that information on our Secure Online Control Panel

arrow

Track Text Messages

Download app and Active account on device

After you have completed your payment, you will receive confirmation email and it contains the following information:

  • Link of user manual includes articles and videos.
  • Link to download ExactSpy app.
  • Username / password to active on device and login to online control panel.
  • Secret key.
  • Active on target device and choose hide app if you’d like to hide the phone tracker app from user view.

arrow

Track Phone Calls

Access and get information

Just login on the online control panel to pick the options you need to track the phone, log phone calls, track text messages, track location, track app usage,...

Uga, you can get information from a cell phone. Enjoy!


Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy