Cara Play Telpon Rekaman Gambar (MP4) exactspy ? -

Cara Play Telpon Rekaman Gambar (MP4) exactspy ?

I / Kanggo Window (Window XP, View, 7, 8...)

Nggunakake GomPlayer

play file Call Recording

Download GomPlayer: http://player.gomlab.com/eng/download/

Yen sampeyan duwe durung kanggo muter mp4 berkas, sampeyan bisa instal tambahan K-Lite codec Pack

K-Lite codec Pack punika kempalan saringan DirectShow, VFW / ACM codecs, lan pribadi. Codecs lan saringan DirectShow are needed kanggo enkoding lan dekoding audio sing format video. K-Lite codec Pack dibangun minangka solusi pangguna-loropaken kanggo muter kabeh file audio lan film. Kanthi K-Lite codec Pack sampeyan kudu bisa kanggo muter kabeh audio lan video format populer lan malah sawetara format kurang umum.

K-Lite codec Pack: http://www.codecguide.com/download_k-lite_codec_pack_basic.htm

II / Kanggo Mac

Nggunakake QuickTime Player

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy