Mobile Spy Android App Free Download

Blog

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

Mobile Spy Android App Free Download

exactspy-Mobile Spy Android App Free Download minangka alat ndjogo lengkap kanggo Smartphone. Iku nggunakake utama iku minangka aplikasi Parental kontrol kanggo anak umur. Sampeyan bisa uga digunakake kanggo ngawasi kegiatan karyawan, mbalek maneh data ilang utawa kanggo nglacak ilang / dicolong smartphone. Sampeyan bisa mbatalake trek kabeh rincian babagan telpon log, SMS log, Log MMS, Lokasi GPS utawa kegiatan browsing. Iku uga cocok kanggo aplikasi ngawasi kaya Facebook, Skype, Viber utawa Whatsapp. Iku gampang kanggo ngundhuh lan njaluk iku mlaku. Iki aplikasi Tracker mobile dianggo ing Android 2.3 lan munggah. Iku nganggo sumber daya kurang daya lan ora mengaruhi kegiatan saka telpon utawa aplikasi liyane. Iki ora aplikasi ndelok telpon.

Android spy app free trial

Android spy app free trial

exactspy-Mobile Spy Android App Free Download: – MMS / SMS log. Iki aplikasi ndjogo mobile menehi sampeyan akses menyang loro sing dikirim lan ditampa sms lan mms. – Log CALL. Iki app seluler tracker bakal trek lan ngrekam kabeh obrolan lan rincian telpon mlebu utawa metu. – Sakcedhake – Log GPS. Data GPS uga bakal dikirim periodik server. Sampeyan bakal bisa kanggo ndeleng posisi piranti ing peta, lan uga koordinat geografis posisi sing. Kita uga nyimpen lokasi GPS kanggo log kaya sms utawa panggilan log. – Log BROWSER. Iki aplikasi ndjogo telpon nyimpen trek kegiatan browser uga. Bakal nuduhake tanggal akses lan jeneng domain utama. – Log SISTEM. Iku Pemantau mati utawa daya ing log. Iku uga cathetan owah-owahan dering kaya disetel kanggo bisu utawa nyetel kanggo kedher. -FACEBOOK log. Iku bakal ngawasi Facebook chatting / pesen kanggo telpon target sing duwe ROOT. -Tampilan Whatsapp log. Iku bakal trek kegiatan Whastapp kanggo telpon target TANPA ROOT. – Log Line. – Viber log. Skype log. -Log GAMBAR. Iki app seluler tracker bakal nyimpen gambar sing dijupuk utawa diundhuh. -KONTAK anyar log. Aplikasi tracker mobile bakal log rincian kontak anyar ditambahaké kanggo Address Book. -Log tanggalan. Ndeleng acara anyar ing tanggalan. -Viber log. Mbutuhake ROOT. -Skype log. Mbutuhake ROOT.

Sampeyan bisa ngundhuh: Mobile Spy Android App Free Download

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy