Mobile Phone Spy Software Free Download

Blog

Mobile Phone Spy Software Free Download

Mobile Phone Spy Software Free Download

Mobile Phone Spy Software Free Download

Mobile Phone Spy Software Free Download

exactspy-Mobile Phone Spy Software Free Download iku sawijining lunak Spy kalacak sing ngijini sampeyan kanggo meneng-menengan ngrekam kabeh aktivitas (kalebu posisi GPS) Apple iPhone Panjenengan, Apple iPad, Android. exactspy-Mobile Phone Spy Software Free Download cathetan saben SMS lan log saben telpon kalebu nomer telpon karo durations. Kabeh telpon lan SMS log sing diunggah menyang akun online. exactspy-Mobile Phone Spy Software Free Download wiwit ing saben boot saka telpon, ing mode siluman.

Sawise exactspy-Mobile Phone Spy Software Free Download persiyapan ing telpon, bakal ngrekam kabeh aktivitas telpon banjur meneng upload data menyang akun Mobile Spy pribadi nggunakake sambungan internet. Yen sampeyan pengin kanggo ndeleng data mlebu, mung mlebet Control Panel Online saka sembarang komputer nyambung menyang internet. Sampeyan bisa login kapan wae saka sembarang panggonan kanggo ndeleng asil tanpa needing akses menyang telpon. Data direkam kalebu tanggal / wektu perangko lan ditelusuri dening nomer telpon.

Free ways to spy on cell phones

Cara gratis kanggo Spy ing sel telpon

Apa sampeyan mung perlu dilakoni kanggo:
1. Menyang exactspy kang web-Situs lan tuku software.
2. Ngundhuh aplikasi menyang telpon sing pengin kanggo ngawasi.
3. Ndeleng data telpon saka sembarang piranti sing nduweni sambungan Internet.

exactspy-Mobile Phone Spy Software Free Download lan exactspy wis persil saka fungsi:
– Nyimpen trek GPS titik. ngawasi lan Goleki aktivitas telephone! Realtime GPS monitoring, karo trep road map kemudi rute
– Panggilan Recordings. Bakal bisa krungu interaksi digawe metu saka goal ponsel.(Google Android lan iOS telepon)
– Log telpon. Monitor lan log nelpon lan panggilan latar mburi.
– Telpon mlebu watesan telpon. Matesi jumlah wae kanggo telpon mlebu.
– Sinau pesen teks. Mriksa kabeh teks nandang gerah utawa ngirim saka telpon. Spy ing teks karo exactspy
– Keylogger. exactspy keylogging atribut ngijini sampeyan kanggo sinau kabeh Anda kran pengguna target ing ponsel.
– Cpanel. Kasedhiyan log paling lan informasi ing telpon lan fakta online sawayah-wayah liwat Komputer
– Bisa dipercaya. 10-dina dhuwit maneh tanggungan
– Cek jadwal. Ngawasi kabeh tindakan jadwal, disusun acara lan memo.
– Go liwat email. Layar metu lan mlebu e-mail
– Ngawasi konsumsi Internet: Njelajah latar mburi, situs web tetenger, menghalangi web situs
– Nyegat langsung informasi: Skype Spy, WhatsApp ndelok lan Facebook utawa Twitter Spy, Viber Spy iMessage lan mata-mata
– Bugging. Bakal bisa kanggo sajarah setelan karo exactspy
– Genggem kontrol. Sampeyan kudu duwe remot kontrol luwih saka telepon karo nyetel exactspy: jenis-jenis kemampuan minangka gadget wipeout, tebih produk obstructing bakal ing nangani telpon
– Tanpa diketahui! Cilik konsumsi baterei
– Tipu! Ora nganggo Teks perintah pesen sing uga nuduhake munggah ing ponsel target, nggawe manawa rahasia saka tracking dhewe
– Mudah! Bisa nangani tombol merek ponsel lan sistem operasi: Android seluler telpon, iPhone telepon
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku program rega ndelok lunak paling murah, ing comparison karo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Mobile Phone Spy Software Free Download

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy