key logger

Blog

Tombol Logger

Tombol Logger

key logger

 

Exactspy keylogger feature will let you read everything on the mobile device you are monitoring.
Tombol fitur Logger:
Ndeleng kabeh penyakit stroke keyboard digawe ing telpon target.
Ndeleng log mbatalake saka Control Panel
Napa ora sampeyan nemokake iku migunani?
Wiwit Rata-rata smartphone user ngompliti babagan 40 apps, sampeyan bisa uga kudu ilang metu ing sawetara informasi penting sambungan ing iki apps. Ngerteni kang app sing diinstal ing piranti ora bisa cukup. Kanthi Keylogger sampeyan bakal bisa kanggo ngumpulake logins, panelusuran phrases, pesen, lan data liyane sing bakal ngeculaké cahya ing apa target nganti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy