Image Tracking Software Free

Blog

Image Tracking Software Free

Exactspy-Image Tracking Software Free

Image Tracking Software Free

Yen piranti target sing Apple piranti, Android lan pengin kanggo ndeleng apa gambar padha duwe ing piranti lan apa gambar padha njupuk banjur mung Exactspy-Image Tracking Software Free nawakake motret gambar paling lengkap kasedhiya.
– Ndeleng gambar kabeh padha njupuk ing piranti
– Ndeleng kabeh gambar wis ing piranti
– Access all their images online from the comfort of your Exactspy online account
– Ndhukung JPEG, GIF, BMP, Bank, TIFF, RAW, PNG, Ppm, PGM, PBM, PNM, ECW file formats 100MB file size limit for rapid image file uploading
Instantly see a preview of their photos inside your Exactspy online account before uploading the full file to your account to save both time and bandwidth

Napa Butuh iki fitur
Apa sampeyan pengin nggawe manawa anak sing ora nggunakake kamera smartphone sing kanggo njupuk gambar saru? Aja pengin kanggo nglindhungi saka cyber-bullying? Kowe Suspect sing sawetara karyawan sing njupuk gambar sing bisa uga nggunakake kanggo saingan? Exactspy will help you ensure nothing inappropriate is going on.
Pictures nganggo a thousand words lan saiki sampeyan kudu tau dadi speechless thanks kanggo Exactspy-Image Tracking Software Free lan gambar sawijining kemampuan njupuk. Exactspy intelligently captures both images taken on their phone after Exactspy-Image Tracking Software Free has been installed as well as any pictures taken before Exactspy iki diinstal thanks kanggo fitur sajarah media sawijining. Yen wong ing gesang panjenengan wis saya njupuk gambar ing telpon sampeyan perlu kanggo njupuk dipikir nyedhaki ing Exactspy.
Also Exactspy can let you see other multimedia data such as video, memos swara, cathetan ...
Kawigatèné
Potret sing teken lan ukurane sadurunge dikirim menyang server kanggo ngurangi wektu transfer data lan nyimpen baterei piranti. Mulane, kualitas foto ing cathetan bisa dadi ora padha karo foto asli ing piranti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy