Cara Gunakake Control Panel Of exactspy ?

How To Use Control Panel Of ExactSpy ?

 

How To Use Control Panel Of ExacctSpy ?

1. Sync all feature in the package you purchase:

m

 

Login control panel with www.my.exactspy.com

d

Barang : Setelan -> Setelan sink

e

Centang fungsi paket sampeyan dituku

f (1)

Kanggo ngakses default (# 314 *) utawa miturut wishes.

v

Barang : Simpen & Saiki sink

2.Tuku paket ing panel kontrol sawise mati :

a

Barang: Lisensi Control Panel

b

Terus bab : Anyarana Budi Sekarang

c (1)

Milih tuku paket sampeyan kudu

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy