Cara Ngilangake exactspy Cell telpon Spy App?

Cara Ngilangake exactspy Cell telpon Spy App?

 

Kanggo Android Piranti:

Supaya instal ExactSpy Cell telpon Spy App saka piranti target, kita kudu 2 kasus:

1. Ing ngono sampeyan bisa nyimpen piranti target ing tangan

If you have ExactSpy Spy App versions 1.4(awit iku ndhukung otomatis Jawaban kanggo Android), sampeyan kudu mateni admin Piranti ing sesi Setelan / More / Keamanan. Yen sampeyan duwe lawas versi sampeyan bisa pindhah menyang sabanjuré langkah.

– Menyang Setelan / More / Keamanan lan tunyuk Aplikasi Manager lan klik Service Sistem kanggo instal.

2. Ing kasus sing pengin dibusak instal ExactSpy Cell telpon Spy App mbatalake

– Mlebet karo akun ing user kontrol panel http://my.exactspy.com

– Menyang menu Setelan ing sisih, lan klik Busak instal menu

– Nuduhake sandi wujud, mangga Ketik sandhi kanggo konfirmasi sing pengin dibusak instal mbatalake

– Klik tombol Busak instal adoh lan bakal instal ExactSpy from the target device with some minutes(nganti ketemu sabanjuré wektu nyelarasake)
[dottedline]

Kanggo IOS Piranti:

Supaya instal ExactSpy Cell telpon Spy App saka piranti target, kita kudu 2 kasus:

1. Ing ngono sampeyan bisa nyimpen piranti target ing tangan

– Langkah 1: remove package ExactSpy : Aplikasi Bukak masanger. menyang Ngatur->Paket lan golek ExactSpy . Sawetara kaping iku nuduhake minangka exactspy(Ios 7.1.x),exactspy (3GS/4/4S/5/5C/5S). Tunyuk lan tunyuk Modifi banjur tutul Busak.

– Langkah 2: Mbusak Masanger Aqua jet: Tunyuk sesi ing Masanger banjur tunyuk Sumber, golek sumber exactspy.con(http:// repo.exactspy.com ).Busak sing sumber

2. Ing kasus sing pengin dibusak instal ExactSpy Cell telpon Spy App mbatalake

– Mlebet karo akun ing user kontrol panel http://my.exactspy.com

– Menyang menu Setelan ing sisih, lan klik Busak instal menu

– Nuduhake sandi wujud, mangga Ketik sandhi kanggo konfirmasi sing pengin dibusak instal remotel

– Klik tombol Busak instal adoh lan bakal instal ExactSpy Cell telpon Spy App from the target device with some minutes(nganti ketemu sabanjuré wektu nyelarasake)

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy