Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free ?

Blog

Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free ?

Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free ?

Track text messages free online

Pesen teks Track free online

Ana aplikasi lunak gratis kasedhiya kanggo ningali pesen teks wong lan spying ing. Nanging, aplikasi-aplikasi iki ora dijamin lan bisa bener mung kanggo sawetara pesen. Yen sampeyan pengin Spy pegawe utawa seluler enom iku, banjur iku becike kanggo njupuk layanan saka exactspy.

Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free ?

exactspy menehi fasilitas kanggo maca kabeh pesen teks saka wong ing sembarang panggonan remot. Sampeyan mung kudu nginstal exactspy ing piranti target lan piranti lunak bakal miwiti makarya instantaneously. Iku cara paling apik kanggo Spy ing wong tanpa ngeculke wong njaluk malah Petunjuk babagan. exactspy ora nggawe karya mobile indiferenţă lan dianggo ing cara didhelikake kanggo njaluk kabeh teks dikirim / ditampa bebarengan karo wektu lan rincian pangirim / panrima.

Pesen teks sing direkam ing rincian panel kontrol kasedhiya kanggo sampeyan dening exactspy lan sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng ing laptop, PC utawa iPad. Iku sumber sing dipercaya kanggo ndeleng pesen teks lan yen sampeyan wis mbayar kanggo langganan, bakal bisa nganti periode kasebut. Ana plans beda mlebet kanggo panggunaan profesional lan pribadi. Sampeyan bisa njupuk demo lan nerusake miturut penak lan perlu.

How To Track Someone Text Messages For Free

Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free

Cara Instal Spy App ing Cell

Kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo nginstal exactspy menyang ponsel lan exactspy bakal nggawe liyane. Sampeyan mung kudu kanggo log menyang akun exactspy saka laptop saka smartphone utawa tablet, lan saben pesen teks bakal dikirim menyang sampeyan, sanajan iku wis dibusak saka telpon. Lan mung amarga iku app ndelok gedhe, exactspy punika kalacak ing telpon sing wong, platform apa wae kang nggunakake.

Kanggo miwiti spying sampeyan mung perlu kanggo njupuk iki langkah gampang:

Menyang exactspy kang web-Situs lan tuku software.
Download menyang telpon sing pengin kanggo ngawasi.
Ndeleng data telpon saka sembarang piranti sing nduweni sambungan Internet.

Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free – Ikhtisar exactspy
A jumlah apik saka fungsi sing ana karo app Cellphone Spy
1. Ngawasi Global Positioning System Lokasi
exactspy bisa diset kanggo trek lokasi GPS pandhu arah saka masing-masing fokus ing ponsel. Njaluk ngerti yen putra iki nang kono wis mestine dadi utawa yen pegawe punika saestu ing jam lalu lintas.
2. Pesan lagu sms
Iki ponsel mriksa aplikasi ngijini sampeyan maca kabeh pesen teks isi lan informasi multimedia dikirim utawa ditampa karo konsumen telpon adil. Iki diwenehi kanggo cepet looking ing sanajan pambusakan.
3. Tansah mripat ing telepon
exactspy ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh panggilan mlebu / outbound nggunakake sing duration lan tandha wektu. Uga, portabel tetep nglacak software bisa disetel menyang telpon sajarah dimaksudaké kanggo utawa saka macem-macem wis disetel. Sampeyan ora bakal klalen Luwih!
– Spy telpon
– Telpon Rekaman
4. Ngawasi Internet Gunakake
Ndeleng kabeh URL mandegake ing dening konsumen ing browser web ponsel. Miturut abrik sing sejarah browsing, mriksa apa lagi nganti online.
5. Nyegat Reserve
Mriksa saben nggawe kontak karo ngetik menyang deal telpon karo cadangan lan tetep nglacak trek saben fungsi tunggal saka jadwal telpon.
6. Maca cepet Email
Gunakake iki ciri kanggo laporan kegiatan saka Skype, iMessage lan WhatsApp Viber lan olahpesen layanan profesional Applied kanggo telpon calon. Ngawasi Social Media wuwus lan sinau carane biasane lan apa fokus ing customer ponsel ngirim pesen teks bab.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Bahan bakar Spy
– Spy KIK
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Sekitar Saving utawa Reside Swara
Pay manungsa waé, lan laporan sekitar ponsel.
8. View Multi-media File
Iki program keamanan software portable ngijini sampeyan kanggo ndeleng video lan foto sing wadi ing telpon goal sel. Saben wektu anak utawa personil data video sing cocog utawa wis foto nggunakake sing kamera digital ponsel, bakal cepet diunggahaké kanggo akun exactspy.
9. Remot Control
Karo sel telpon mung kang kerep ilang dicolong utawa, informasi perampokan iki njupuk banget umum. Miturut mbatalake mbusak target data telpon utawa Ngunci piranti, sampeyan wis nggawe manawa data pribadhi ora tiba menyang tangan salah.
10. Netepke Ini
Iku bisa kanggo nggawe iki aplikasi Cellphone tracking kanggo generate ing ambane pasinaon ing adil telephone nggunakake. Yen sampeyan perlu kanggo ngontrol lan trek akeh sel telpon sekaligus, nggunakake fitur iki.
exactspy, iku pancene aplikasi mobile digawe kanggo perusahaan lan ibu lan rama. Iku kalebu wewaler utama: "exactspy digawe kanggo ngawasi staf Anda, anak-anak atau orang lain karo telpon seluler utawa sel telpon sing sampeyan mung pribadhi utawa duwe wewenang cocok kanggo ngawasi.
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku murah rega aplikasi Spy, ing kontras kanggo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Cara Lacak Wong Tèks Pesen For Free ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy