Carane Root Piranti Mobile Kanggo Spy Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Garis, BBM On Android

Carane Root Piranti Mobile Kanggo Spy Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Garis, BBM On Android

I / Kanggo Spy Whatsapp, Viber, Facebook, Skype

 

Requirement:
ROOT piranti kanggo telpon Android.
Sampeyan kudu Grant akses SuperUser kanggo exactspy, when installing exactspy (Service sistem) ing Target telpon.
Carane Root Piranti Mobile Kanggo Spy Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Garis, BBM On Android with exactspy
More info How to Install exactspy on Android Phones

II / Carane ngerti telpon wis ROOT utawa ora?

Iki pitakonan umum kita krungu saka tuwane lan pengusaha sing arep fungsi ditambahaké karo kita lunak ing Android sing. Asring, ana pratondo nyoto sing piranti Android nduweni akses ROOT. Ana ora lampu blinking, ora label ngendi wae, apa-apa marang kita apa utawa ora Android nduweni akses ROOT.

root_checker_for_android

Ing kahanan tengen, telpon Android bisa bosok ing bab 15 menit. Yen sampeyan sing menehi telpon Android menyang anak utawa pegawe kanggo nggunakake, padha bisa ROOT piranti kanggo mbukak sawetara program apik. Mungkin telpon iki ngiwa unattended kanggo sawetara wektu lan sampeyan ora ngerti yen wong bosok piranti tanpa Panjenengan ngerti.
Sampeyan bisa uga ora ngerti carane ngomong yen telpon Android wis bosok durung. Ing artikel iki, kita bakal pitutur marang kowe carane kanggo mriksa apa utawa ora telpon Android piranti nduweni akses ROOT.

root_access

root-access-1

III / Dadi, ora Android sandi duwe akses ROOT?

1/ Priksa aplikasi

super_su_on_android

 

Ing proses rooting Android, aplikasi disebut "SuperUser" utawa "SU" asring (nanging ora tansah) diinstal. Iki program sing bakal nemtokake yen tartamtu "superuser" printah sing diijini kanggo digunakake. Yen sampeyan ndeleng program superuser diinstal, iku banjur paling kamungkinan bosok.

Carane Root Piranti Mobile Kanggo Spy Whatsapp, Viber, Facebook, Skype, Garis, BBM On Android

2/ Nggunakake app dicenthang ROOT ing Google Play

 

yen sampeyan isih yakin, sampeyan pengin nggunakake app kanggo verifikasi yen telpon nduweni akses ROOT. ROOT Checker dhasar punika app free saka Play Store utawa app pasar sing bakal pitutur marang kowe apa utawa ora telpon nduweni akses ROOT.

IV / Sampeyan pengin piranti ROOT kanggo Spy Whatsapp, Viber, Facebook, Skype

Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap menyang piranti ROOT ing forum XDA
http://www.xda-developers.com/root/

utawa forum stackexchange Android

http://android.stackexchange.com/how-do-i-root-my-android-device

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy