How To Monitor Cell Phone Text Messages For Free Download ?

Blog

How To Monitor Cell Phone Text Messages For Free Download ?

How To Monitor Cell Phone Text Messages For Free Download ?

How To Monitor Cell Phone Text Messages For Free

Carane kanggo ngawasi Cell Phone Tèks Pesen For Free

Yen sampeyan nggoleki cara sing paling apik kanggo ngawasi telpon sèl saka anak, bojo, bojo, pegawe, gendakan mbeling, pacar utawa pasangan, kita wis dites lan dideleng sawetara layanan ngawasi free ndhuwur.
Carane kanggo ngawasi Cell Phone Tèks Pesen For Free
Sawetara iki app utawa program telpon nelusuri sing gratis lan sawetara biaya ragad saben wulan. Fitur paling wanted saka ranging sel telpon sing bisa kanggo maca pesen teks wong SMS tanpa wong liyane ngerti. Yen anak wis nyedhak menyang alangan utawa sampeyan curiga saka pasangan saka mbeling, banjur iki nglacak kegiatan sel telpon bisa nemen mbantu ngerti kahanan. Iki macem-macem program ngangkut barang lokasi telpon sel sing biasane meneng-menengan diinstal ing wong iPhone utawa telpon Android. Banjur sampeyan bakal biasane mlebet website ing komputer desktop. Sawise mlebu ing, sampeyan bakal ngetik info sing dibutuhake kanggo nyambung menyang telpon sing diinstal app ing. Sampeyan banjur bakal bisa kanggo ndeleng sing wong lokasi ing wektu nyata, maca kabeh pesen teks SMS tanpa kawruh (mlebu lan njlajah) lan ndeleng telpon telpon lengkap log Sajarah (mlebu lan njlajah).

Carane kanggo ngawasi Cell Phone Tèks Pesen For Free

ExactSp-SMS Tracker kanggo Android FREE lan The Android app bakal supaya sampeyan mbatalake trek lan ngawasi SMS, MMS, pesen teks, telpon, lan lokasi GPS telpon. App ngawasi teks Iki paling ing ambane remot ranging lan ngawasi sistem kanggo pangguna telpon Android. Sampeyan mung nginstal Tracker SMS ing telpon target sing pengin kanggo ngawasi. Sampeyan banjur bisa mbatalake maca kabeh pesen teks SMS (mlebu lan njlajah), MMS pesen multimedia, kabeh foto sing dikirim lan ditampa, ndeleng telpon log wong telpon (kalebu jeneng wong, nomer telpon, lan carane dawa padha ngedika kanggo wong sing) lan ndeleng lengkap Sajarah browsing web mbatalake. Sampeyan uga bisa ndeleng informasi lokasi wong target GPS ing peta kanggo ndeleng persis ing ngendi padha lan apa ing wektu. Wong utawa Target sing nelusuri ora bakal weruh sing nonton ana saben pamindhahan, saben telpon lan saben teks. Kabeh informasi iki bisa viewed mbatalake ing sembarang browser web kalebu telpon, utawa tablet PC. Tuwane saiki bisa duwe alat free kuat kanggo bantuan supaya dicekel bocah aman sanajan sampeyan ora karo wong-wong mau.

Free cell phone monitoring software

Free sel telpon ngawasi lunak

Carane kanggo ngawasi Cell Phone Tèks Pesen For Free – Ikhtisar exactspy
A jumlah apik saka fungsi sing ana karo app Cellphone Spy
1. Ngawasi Global Positioning System Lokasi
exactspy bisa diset kanggo trek lokasi GPS pandhu arah saka masing-masing fokus ing ponsel. Njaluk ngerti yen putra iki nang kono wis mestine dadi utawa yen pegawe punika saestu ing jam lalu lintas.
2. Pesan lagu sms
Iki ponsel mriksa aplikasi ngijini sampeyan maca kabeh pesen teks isi lan informasi multimedia dikirim utawa ditampa karo konsumen telpon adil. Iki diwenehi kanggo cepet looking ing sanajan pambusakan.
3. Tansah mripat ing telepon
exactspy ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh panggilan mlebu / outbound nggunakake sing duration lan tandha wektu. Uga, portabel tetep nglacak software bisa disetel menyang telpon sajarah dimaksudaké kanggo utawa saka macem-macem wis disetel. Sampeyan ora bakal klalen Luwih!
– Spy telpon
– Telpon Rekaman
4. Ngawasi Internet Gunakake
Ndeleng kabeh URL mandegake ing dening konsumen ing browser web ponsel. Miturut abrik sing sejarah browsing, mriksa apa lagi nganti online.
5. Nyegat Reserve
Mriksa saben nggawe kontak karo ngetik menyang deal telpon karo cadangan lan tetep nglacak trek saben fungsi tunggal saka jadwal telpon.
6. Maca cepet Email
Gunakake iki ciri kanggo laporan kegiatan saka Skype, iMessage lan WhatsApp Viber lan olahpesen layanan profesional Applied kanggo telpon calon. Ngawasi Social Media wuwus lan sinau carane biasane lan apa fokus ing customer ponsel ngirim pesen teks bab.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Bahan bakar Spy
– Spy KIK
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Sekitar Saving utawa Reside Swara
Pay manungsa waé, lan laporan sekitar ponsel.
8. View Multi-media File
Iki program keamanan software portable ngijini sampeyan kanggo ndeleng video lan foto sing wadi ing telpon goal sel. Saben wektu anak utawa personil data video sing cocog utawa wis foto nggunakake sing kamera digital ponsel, bakal cepet diunggahaké kanggo akun exactspy.
9. Remot Control
Karo sel telpon mung kang kerep ilang dicolong utawa, informasi perampokan iki njupuk banget umum. Miturut mbatalake mbusak target data telpon utawa Ngunci piranti, sampeyan wis nggawe manawa data pribadhi ora tiba menyang tangan salah.
10. Netepke Ini
Iku bisa kanggo nggawe iki aplikasi Cellphone tracking kanggo generate ing ambane pasinaon ing adil telephone nggunakake. Yen sampeyan perlu kanggo ngontrol lan trek akeh sel telpon sekaligus, nggunakake fitur iki.
exactspy, iku pancene aplikasi mobile digawe kanggo perusahaan lan ibu lan rama. Iku kalebu wewaler utama: "exactspy digawe kanggo ngawasi staf Anda, anak-anak atau orang lain karo telpon seluler utawa sel telpon sing sampeyan mung pribadhi utawa duwe wewenang cocok kanggo ngawasi.
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku murah rega aplikasi Spy, ing kontras kanggo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Carane kanggo ngawasi Cell Phone Tèks Pesen For Free ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy