Free Mobile Spy Call Recorder For Smartphones

Blog

Free Mobile Spy Call Recorder For Smartphones

Free Mobile Spy Call Recorder For Smartphones

Free Mobile Spy Call Recorder

Free Mobile Spy Call Recorder

Ana akeh kedadean nalika sampeyan bisa njaluk curiga saka prilaku mbebayani utawa bayangan ing ngarep utawa karya. Miturut ngrekam telpon karo exactspy-Free Mobile Spy Call Recorder sampeyan bakal diwenehi bukti needed kanggo bisa kanggo ngadepi kahanan ing cara mbangun.

exactspy-Free Mobile Spy Call Recorder ngijini sampeyan kanggo mbatalake telpon rekaman digawe saka utawa ditampa dening piranti target. Yen sampeyan perlu Spy telpon recorder utawa hack ngrekam panggilan Somone, exactspy is best your choise.

exactspy-Free Mobile Spy Call Recorder menehi lengkap kontrol liwat ngrekam panggilan ing telpon sel target

Ngrekam telpon ndadekake pangertèn kanggo sawetara alasan. Wonten selaras, pangayoman hukuman, latihan, ngawasi, lan swara saka customer saran nalika rekaman sing dipasangake karo lunak analytics wicara.

Mobile spy call recorder free download

Mobile spy call recorder free download

exactspy-Free Mobile Spy Call Recorderss and has lots of functions:
– Nyimpen trek GPS titik. ngawasi lan Goleki aktivitas telephone! Realtime GPS monitoring, karo trep road map kemudi rute
– Panggilan Recordings. Bakal bisa krungu interaksi digawe metu saka goal ponsel.(Google Android lan iOS telepon)
– Log telpon. Monitor lan log nelpon lan panggilan latar mburi.
– Telpon mlebu watesan telpon. Matesi jumlah wae kanggo telpon mlebu.
– Sinau pesen teks. Mriksa kabeh teks nandang gerah utawa ngirim saka telpon. Spy ing teks karo exactspy
– Keylogger. exactspy keylogging atribut ngijini sampeyan kanggo sinau kabeh Anda kran pengguna target ing ponsel.
– Cpanel. Kasedhiyan log paling lan informasi ing telpon lan fakta online sawayah-wayah liwat Komputer
– Bisa dipercaya. 10-dina dhuwit maneh tanggungan
– Cek jadwal. Ngawasi kabeh tindakan jadwal, disusun acara lan memo.
– Go liwat email. Layar metu lan mlebu e-mail
– Ngawasi konsumsi Internet: Njelajah latar mburi, situs web tetenger, menghalangi web situs
– Nyegat langsung informasi: Skype Spy, WhatsApp ndelok lan Facebook utawa Twitter Spy, Viber Spy iMessage lan mata-mata
– Bugging. Bakal bisa kanggo sajarah setelan karo exactspy
– Genggem kontrol. Sampeyan kudu duwe remot kontrol luwih saka telepon karo nyetel exactspy: jenis-jenis kemampuan minangka gadget wipeout, tebih produk obstructing bakal ing nangani telpon
– Tanpa diketahui! Cilik konsumsi baterei
– Tipu! Ora nganggo Teks perintah pesen sing uga nuduhake munggah ing ponsel target, nggawe manawa rahasia saka tracking dhewe
– Mudah! Bisa nangani tombol merek ponsel lan sistem operasi: Android seluler telpon, iPhone telepon
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku program rega ndelok lunak paling murah, ing comparison karo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Free Mobile Spy Call Recorder For Smartphones

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy