ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

Blog

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone ngijini sampeyan ndeleng kabeh mlebu lan metu informasi telpon. Sampeyan bakal weruh arah telpon, nomer telpon, tanggal, and time of each call made/received on the phone that has Exactspy installed.
Sampeyan uga bisa ndeleng kabeh dibusak Sajarah telpon (nelpon log) kedhaftar malah dibusak iku langsung.
Ndeleng kabeh log telpon swara Target wis ing kontak swara karo
Waca Telpon ora kejawab
Mirsani log malah yen padha dibusak saka telpon
Get rincian kontak lan nomer telpon
Waca nalika lan carane dawa telpon iki digawe
Unduh kabeh log minangka spreadsheet

ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone menehi akses lengkap menyang kabeh log rinci telpon sing disimpen ing smartphone.
Sampeyan mung kudu mlebet wilayah pribadi kanthi ngetik alamat lan sandhi e-mail panjenengan. Sampeyan bisa ngerteni yen ana apa wong curiga utawa dingerteni, disimpen ing sajarah telpon utawa nelpon log mobile. Salajengipun, sampeyan bisa klik ing jeneng tartamtu lan ndeleng kabeh panggilan pungkasan lan nelpon Sajarah saka / wong iki.

Wigati:
ExactSpy-Track Calls On A Cell Phone njamin keamanan lengkap data seluler piranti. Ora ana siji nanging sampeyan bakal duwe akses kanggo Area Private Panjenengan. Kabeh informasi ing smartphone bakal kudu ndhelik, banjur diunggahaké menyang Area Private Panjenengan.

Apa Sampeyan kudu Track Telpon On telpon Cell
Malah yen sampeyan bisa ngrungokake menyang telpon urip utawa ngrekam wong-wong mau, gadhah akses kanggo telpon log telpon nandheske persis sing Target ana ing kontak karo. Ora mung bakal sampeyan wis jeneng digandhengake ing buku alamat telpon, nanging sampeyan uga bakal duwe nomer telpon, plus wektu lan dadi bukti luwih.
Sampeyan bakal duwe persediaan lengkap kabeh kontak digawe karo telpon Target, lan sampeyan bisa nglintasi referensi Kontak saka Log Panggil karo jeneng kontak IM, alamat e-mail lan liyane.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy