Cell Phone Rekaman Spy telpon

Blog

Cell Phone Rekaman Spy telpon

ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording

Cell Phone Spy Call Recording

ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording bisa kanggo ngrekam loro mlebu lan telpon metu meneng. Kabeh rekaman sing ndhelik ing piranti lan dienkode ing MP3 berkas. The call recording file is uploaded using a secure channel to Exactspy server allowing you to listen it from your control panel. Iki telpon Ngrekam file sing ndhelik nggunakake sandi user dadi mung sampeyan bakal bisa kanggo ngrungokake wong.
ExactSpy allows you to remotely record calls made from or received by your target device. Yen sampeyan perlu Spy telpon recorder utawa hack ngrekam panggilan Somone, ExactSpy iku choise paling.
Kanthi ExactSpy sampeyan bisa ngrekam sembarang telpon digawe kanggo utawa saka telpon Target.
Ngrekam kabeh mlebu lan telpon metu
Rekam telpon menyang utawa saka kontak tartamtu mung
Kabeh rekaman sing diunggah menyang Dashboard online
Download rekaman utawa ngrungokake langsung saka Dashboard

Apa sampeyan kudu ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording
Apa kuwatir sing putri cilek wis nggawe plans karo? Aja duwe karyawan sampeyan perlu kanggo ngawasi? Mbok pasangan tumindak banget curiga, lan sampeyan mung ora bisa njupuk iku maneh. Yen sampeyan pengin ngerti persis apa kang ngandika ing telpon sing nalika sampeyan lagi ora watara, karo ExactSpy Sampeyan saiki bisa. Simply login to your ExactSpy Dashboard to either download or listen to any call made to or from your Target phone. Sampeyan uga bisa ngrekam telpon karo kontak mung tartamtu yen sampeyan pengin, lan malah nampa kabar cepet nalika salah siji saka iki nyambungake.
Ana akeh kedadean nalika sampeyan bisa njaluk curiga saka prilaku mbebayani utawa bayangan ing ngarep utawa karya. Miturut ngrekam telpon karo ExactSpy sampeyan bakal diwenehi bukti needed kanggo bisa kanggo ngadepi kahanan ing cara mbangun.
ExactSpy-Cell Phone Spy Call Recording menehi lengkap kontrol liwat ngrekam panggilan ing telpon sel target
Ngrekam telpon ndadekake pangertèn kanggo sawetara alasan. Wonten selaras, pangayoman hukuman, latihan, ngawasi, lan swara saka customer saran nalika rekaman sing dipasangake karo lunak analytics wicara.

Apa iki migunani?
Yen ngrekam kabeh panggilan sampeyan bakal bisa kanggo ngrungokake data penting ing mangsa, iki rekaman saged migunani kanggo mbuktekaken sawetara bebener nalika wong wis stalking sampeyan kanggo Kayata.
Cathet Rekaman nggunakake pincang kanggo encode audio file MP3. Pincang punika free open source lunak saandhaping lgpl lisènsi lan sampeyan bisa nemokake iku kene: www.mp3dev.org

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy