Cell Phone Conversation recorder App

Blog

Cell Phone Conversation recorder App

ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App

Cell Phone Conversation Recorder App

If your target device is an iPhone or Android and you want to be able to listen to their device surroundings from the safety of your ExactSpy online account then you need to record the surroundings using ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App fitur ngrekam sekitar.
– Ngrekam sakcedhake piranti tanpa needing piranti TARGET fisik
– Nyimpen rekaman menyang komputer kanggo referensi gampang
– Tetep didhelikake ing kabeh kaping
– Nemtokake wektu ngrekam kanggo cocog karo sampeyan lan jadwal
– Rekam saka 5 menit nganti 1 jam ing wektu
Ngrungokake lan ngrekam sakcedhake piranti saka komputer ing sembarang wektu. Cukup Klik ing tombol Mulai ing panel kontrol (my.exactspy.com) lan sampeyan bakal bisa kanggo ngrungokake apa kadadosan sak piranti langsung. Kabeh audio bakal disimpen ing file MP3 kanggo ngidini sampeyan ngundhuh akhir.

Apa Sampeyan kudu ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App
Sampeyan pengin ngrekam sakcedhake nanging sampeyan pengin tetep didhelikake. Sampeyan uga duwe jadwal sibuk ing ndhuwur ngawasi wong supaya apa sampeyan bisa nindakake kanggo nggawe manawa sampeyan tetep didhelikake nanging ora kantun metu ing bab?

It never used to be this easy but ExactSpy understands that people are busy and do not have time to monitor someone all the time but, sing paling Jahwéh, padha arep kanggo tetep didhelikake lan sing apa mimpin kanggo kita nggawe ExactSpy-Cell Phone Conversation Recorder App fitur ngrekam sekitar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy