Best Mobile Spy App For Android

Blog

Best Mobile Spy App For Android

Best Mobile Spy App For Android

Best Mobile Spy App For Android

Best Mobile Spy App For Android

exactspy-Best Mobile Spy App For Android is one of the finest cell phone spying apps specially built for business & family, for monitoring your employees or family members. You can track user activities of the target phone (android or iOS iPhone device) remotely via a secure control panel online account. From there you can reveal everything, record/listen to phone surroundings, track GPS location, view contact, email, SMS pesen, riwayat telusuran, nelpon log, bookmarks, access media files (kaya foto & video), block apps, remote control, lock the device remotely and etc. And more importantly exactspy-Best Mobile Spy App For Android is completely hidden and undetectable. Apply this mobile spy system to your business to find out cheating employees and to improve productivity, or use it as a parental control to protect your child.

Once you register Free and use trial 48h for exactspy-Best Mobile Spy App For Android, kowe dadi pelanggan lan banjur bisa download app sing bakal mbukak penduduk ing telpon sel target. Kanthi server internet apik, app wiwit ngirim log lan informasi liyane menyang server perusahaan exactspy kanggo panyimpenan lan pambenahan liwat web panel kontrol browser basis diakses nggunakake ID lan sandhi sampeyan Subscriber.

Free mobile spy app for android

Free mobile spy app for android

A good amount of functionality are offered with the exactspy-Best Mobile Spy App For Android
1. Ngawasi Global Positioning System Lokasi
exactspy bisa diset kanggo trek lokasi GPS pandhu arah saka masing-masing fokus ing ponsel. Njaluk ngerti yen putra iki nang kono wis mestine dadi utawa yen pegawe punika saestu ing jam lalu lintas.
2. Pesan lagu sms
Iki ponsel mriksa aplikasi ngijini sampeyan maca kabeh pesen teks isi lan informasi multimedia dikirim utawa ditampa karo konsumen telpon adil. Iki diwenehi kanggo cepet looking ing sanajan pambusakan.
3. Tansah mripat ing telepon
exactspy ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh panggilan mlebu / outbound nggunakake sing duration lan tandha wektu. Uga, portabel tetep nglacak software bisa disetel menyang telpon sajarah dimaksudaké kanggo utawa saka macem-macem wis disetel. Sampeyan ora bakal klalen Luwih!
– Spy telpon
– Telpon Rekaman
4. Ngawasi Internet Gunakake
Ndeleng kabeh URL mandegake ing dening konsumen ing browser web ponsel. Miturut abrik sing sejarah browsing, mriksa apa lagi nganti online.
5. Nyegat Reserve
Mriksa saben nggawe kontak karo ngetik menyang deal telpon karo cadangan lan tetep nglacak trek saben fungsi tunggal saka jadwal telpon.
6. Maca cepet Email
Gunakake iki ciri kanggo laporan kegiatan saka Skype, iMessage lan WhatsApp Viber lan olahpesen layanan profesional Applied kanggo telpon calon. Ngawasi Social Media wuwus lan sinau carane biasane lan apa fokus ing customer ponsel ngirim pesen teks bab.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Bahan bakar Spy
– Spy KIK
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Sekitar Saving utawa Reside Swara
Pay manungsa waé, lan laporan sekitar ponsel.
8. View Multi-media File
Iki program keamanan software portable ngijini sampeyan kanggo ndeleng video lan foto sing wadi ing telpon goal sel. Saben wektu anak utawa personil data video sing cocog utawa wis foto nggunakake sing kamera digital ponsel, bakal cepet diunggahaké kanggo akun exactspy.
9. Remot Control
Karo sel telpon mung kang kerep ilang dicolong utawa, informasi perampokan iki njupuk banget umum. Miturut mbatalake mbusak target data telpon utawa Ngunci piranti, sampeyan wis nggawe manawa data pribadhi ora tiba menyang tangan salah.
10. Netepke Ini
Iku bisa kanggo nggawe iki aplikasi Cellphone tracking kanggo generate ing ambane pasinaon ing adil telephone nggunakake. Yen sampeyan perlu kanggo ngontrol lan trek akeh sel telpon sekaligus, nggunakake fitur iki.
exactspy, iku pancene aplikasi mobile digawe kanggo perusahaan lan ibu lan rama. Iku kalebu wewaler utama: "exactspy digawe kanggo ngawasi staf Anda, anak-anak atau orang lain karo telpon seluler utawa sel telpon sing sampeyan mung pribadhi utawa duwe wewenang cocok kanggo ngawasi.
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku murah rega aplikasi Spy, ing kontras kanggo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Best Mobile Spy App For Android

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy