Spy Android Best Aplikasi 2014

Blog

Spy Android Best Aplikasi 2014

Spy Android Best Aplikasi 2014

Best Android Spy Apps 2014

Spy Android Best Aplikasi 2014

App Cell telpon spying kasedhiya ing nomer ageng ing mesin. Sampeyan bisa njaluk aplikasi-aplikasi iki gratis lan nginstal ing piranti target mriksa log ing remot lokasi. Iki aplikasi apa duwe impact ing piranti seluler amarga wis ora mbayar iku lan temtunipun, bisa nglilani user ngerti sing lagi kang spied.

Yen sampeyan pengin Spy tanpa ngeculke pangguna ngerti bab iku, banjur Spy Android exactspy-Best Aplikasi 2014 punika solusi sing paling dipercaya kanggo padha. Sampeyan bisa nginstal Spy Android exactspy-Best Aplikasi 2014 ing piranti target lan ngawasi iku mbatalake. Iku temtunipun aplikasi Paramount kanggo spying sembarang Android utawa iPhone. Sampeyan bisa njaluk kabeh specifications ing website resmi exactspy lan njaluk demontrasi ing digunakake saka piranti lunak sing. Yen sampeyan isih ngadhepi masalah, customer care sing kasedhiya 24/7 lan sampeyan bisa hubungi karo pitakon.

Spy Android exactspy-Best Aplikasi 2014 ing warta liwat web lan wis dianugerahi minangka nomer siji solusi kanggo mobile spying. Sampeyan bisa ndeleng kabeh mbatalake liwat kontrol panel kasedhiya kanggo sampeyan dening Spy Android exactspy-Best Aplikasi 2014 lan iku kontrol ndadekake liwat log piranti sing ngawasi. Priksa metu website kanggo kabeh rincian.

Android spy apps free download

Android ndelok apps free download

Apa sampeyan mung perlu dilakoni kanggo:
1. Menyang exactspy kang web-Situs lan tuku software.
2. Ngundhuh aplikasi menyang telpon sing pengin kanggo ngawasi.
3. Ndeleng data telpon saka sembarang piranti sing nduweni sambungan Internet.

exactspy Best Android Spy Aplikasi 2014 – Ikhtisar exactspy
A jumlah apik saka fungsi sing ana karo app Cellphone Spy
1. Ngawasi Global Positioning System Lokasi
exactspy bisa diset kanggo trek lokasi GPS pandhu arah saka masing-masing fokus ing ponsel. Njaluk ngerti yen putra iki nang kono wis mestine dadi utawa yen pegawe punika saestu ing jam lalu lintas.
2. Pesan lagu sms
Iki ponsel mriksa aplikasi ngijini sampeyan maca kabeh pesen teks isi lan informasi multimedia dikirim utawa ditampa karo konsumen telpon adil. Iki diwenehi kanggo cepet looking ing sanajan pambusakan.
3. Tansah mripat ing telepon
exactspy ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh panggilan mlebu / outbound nggunakake sing duration lan tandha wektu. Uga, portabel tetep nglacak software bisa disetel menyang telpon sajarah dimaksudaké kanggo utawa saka macem-macem wis disetel. Sampeyan ora bakal klalen Luwih!
– Spy telpon
– Telpon Rekaman
4. Ngawasi Internet Gunakake
Ndeleng kabeh URL mandegake ing dening konsumen ing browser web ponsel. Miturut abrik sing sejarah browsing, mriksa apa lagi nganti online.
5. Nyegat Reserve
Mriksa saben nggawe kontak karo ngetik menyang deal telpon karo cadangan lan tetep nglacak trek saben fungsi tunggal saka jadwal telpon.
6. Maca cepet Email
Gunakake iki ciri kanggo laporan kegiatan saka Skype, iMessage lan WhatsApp Viber lan olahpesen layanan profesional Applied kanggo telpon calon. Ngawasi Social Media wuwus lan sinau carane biasane lan apa fokus ing customer ponsel ngirim pesen teks bab.
– Spy Whatsapp
– Spy Viber
– Spy Skype
– Spy Facebook
– Bahan bakar Spy
– Spy KIK
– Spy Line
– Spy WeChat
– Spy Hangouts
7. Sekitar Saving utawa Reside Swara
Pay manungsa waé, lan laporan sekitar ponsel.
8. View Multi-media File
Iki program keamanan software portable ngijini sampeyan kanggo ndeleng video lan foto sing wadi ing telpon goal sel. Saben wektu anak utawa personil data video sing cocog utawa wis foto nggunakake sing kamera digital ponsel, bakal cepet diunggahaké kanggo akun exactspy.
9. Remot Control
Karo sel telpon mung kang kerep ilang dicolong utawa, informasi perampokan iki njupuk banget umum. Miturut mbatalake mbusak target data telpon utawa Ngunci piranti, sampeyan wis nggawe manawa data pribadhi ora tiba menyang tangan salah.
10. Netepke Ini
Iku bisa kanggo nggawe iki aplikasi Cellphone tracking kanggo generate ing ambane pasinaon ing adil telephone nggunakake. Yen sampeyan perlu kanggo ngontrol lan trek akeh sel telpon sekaligus, nggunakake fitur iki.
exactspy, iku pancene aplikasi mobile digawe kanggo perusahaan lan ibu lan rama. Iku kalebu wewaler utama: "exactspy digawe kanggo ngawasi staf Anda, anak-anak atau orang lain karo telpon seluler utawa sel telpon sing sampeyan mung pribadhi utawa duwe wewenang cocok kanggo ngawasi.
Minangka kanggo biaya app, Premium fitur biaya dhaftar $15.99 sasi kanggo perawatan. Yen pasangan utawa pegawe wis mbeling ing sampeyan utawa perusahaan, iki biaya tanpa mangu, harga cilik kanggo mbayar kanggo nemtokake. Iku murah rega aplikasi Spy, ing kontras kanggo MSPY, Ponsel Spy, Steathgeine..

Sampeyan bisa ngundhuh: Spy Android Best Aplikasi 2014

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mobile Spy App For Android and iPhone ExactSpy